En smakebit på søndag: Four – A Divergent Collection

Söndag igen och dags för En smakebit på søndag. Konceptet är som följer: Varje söndag delar vi med oss av ett stycke från boken vi håller på att läsa just nu. Den som håller i trådarna är Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten. Där hittar du fler smakbitar. Den enda regeln som finns är att spoilers undanbedes.

22698051Denna veckas smakprov kommer från novellsamlingen om Four, Four – A Divergent Collection. Samlingen utspelar sig mestadels innan Divergent-serien och detta är ur The Initiate, sidan 81.

The Dauntless compound is a good place to recover, dark and full of secret, quiet places.

I find a hallway near the Pit and sit against the wall, letting the cold from the stone seep into me. My headache has returned, as well as various aches and pains from the fight, but I can barely register any of them.

20 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Four – A Divergent Collection

  1. Varje gång någon skriver om de här böckerna så kommer jag på att jag har Divergent på läsplattan. Men hjälper det? Nej. Jag glömmer bort det direkt 🙂

  2. Tack för smakbiten! Jag har inte läst Divergent ännu, tänkte se filmen och sen får jag se hur det blir. Det är ju så mycket böcker som jag vill läsa och tiden räcker inte alltid till…. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s