En smakebit på søndag: Abattoir Blues

Söndag igen och dags för En smakebit på søndag. Konceptet är som följer: Varje söndag delar vi med oss av ett stycke från boken vi håller på att läsa just nu. Den som håller i trådarna är Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten. Där hittar du fler smakbitar. Den enda regeln som finns är att spoilers undanbedes.

Dagens smakebit är hämtad ur Abattoir Blues av Peter Robinson. Det här är bok #22 i ordningen om DCI Alan Banks. I denna scenen från början av boken är Annie Cabbot och DC Doug Wilson (Harry Potter) ute och undersöker en traktorstöld.

20150319_180638‘Do you have any security alarms?’ Annie asked.

Beddoes snorted. ‘What, up here? Waste of bloodey money, like I told the constable earlier. Any self-respecting criminal would be long gone before a patrol car got up here, even if one happened to be free when you needed it.’

s. 12

2 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Abattoir Blues

  1. Jag hade också smakbit från en Peter Robinson-bok den här helgen. Kul med en från Alan Banks-serien, som jag inte har läst något av. Bör man börja med bok 1, eller kan man hoppa omkring?

    • Det går att hoppa omkring, jag började med bok nr 11 tror jag. Men sen är det ju så att vissa saker kan ju bli lite spoilade när det gäller de relationer mellan karaktärer som utvecklas över seriens gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s