En smakebit på søndag: The Farm

20551609Söndag igen och dags för En smakebit på søndag. Konceptet är som följer: Varje söndag delar vi med oss av ett stycke från boken vi håller på att läsa just nu. Den som håller i trådarna är Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten. Där hittar du fler smakbitar. Den enda regeln som finns är att spoilers undanbedes.

Efter att ha varit i en djup lässvacka hela året verkar det äntligen ha vänt och jag har läst nästan halva denna redan idag, känns skönt. Förhoppningsvis håller det i sig.

Dagens smakebit ur The Farm av Tom Rob Smith kommer från s. 29. Boken är en spänningsroman med lite annorlunda utformning. Daniels föräldrar har flyttat till Sverige från London, mamman är svenska, och han har inte sett de på flera månader. Nu är mamman tillbaka med en smått otrolig historia om vad som hänt dem där. Valde en bit som grep tag i mig när jag läste det.

You mistrust that word?

Villain.

You think it sounds unreal?

Villains are real. They walk among us. You can find them on any street, in any community, in any home – on any farm.

What is a villain? They’re people who will stop at nothing in the pursuit of treir desires. I know of no other word to describe the man I have in mind.

 

18 reaktioner på ”En smakebit på søndag: The Farm

  1. Pingback: The Farm av Tom Rob Smith | Annas Bokbord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s