En smakebit på søndag: Mr. Kiss and Tell

Söndag igen och dags för En smakebit på søndag. Konceptet är som följer: Varje söndag delar vi med oss av ett stycke från boken vi håller på att läsa just nu. Den som håller i trådarna är Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten. Där hittar du fler smakbitar. Den enda regeln som finns är att spoilers undanbedes.

21437200Den här helgen har jag precis läst ut min senaste bok så jag tar en smakbit ur den. Boken i fråga är bok nummer två om Veronica Mars, Mr. Kiss and Tell ad Rob Thomas och Jennifer Graham. Kan verkligen rekommendera den till alla marshmallows där ute, men även till andra som gillar deckare. Smakebiten är hämtad från sidan 191.

10423869_10153034089160242_2842708756604925505_n

36 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Mr. Kiss and Tell

  1. Jag har aldrig riktigt kommit in i Veronica Mars-världen. Såg inte serien på TV eller läst någon av böckerna. Men det verkar som om jag missat något… Tack för smakbiten! Ha en trevlig söndag.

  2. Jag har några svaga minnen att jag sett Veronica Mars när jag var liten. Minns att jag tyckte det var bra. Nu känns det nästan som att jag vill ta och se serien 🙂

  3. Jeg tror jeg må ha sett de fleste episodene av Veronica Mars på TV og så har jeg sett filmen. Men selv om jeg likte begge deler, er jeg ikke helt sikker på om jeg også har lyst å lese om henne 🙂 Ønsker deg en fin søndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s