Läsutmaningar 2015

Jag har funderat lite fram och tillbaka på det här med utmaningar inför året och har kommit fram till att jag vill fokusera lite mer på njutningsläsning då jag inte tror att jag kommer ha lika mycket tid till att läsa under kommande året som jag hade 2014. Dessutom styr mina två bokcirklar tillräckligt, har ju en IRL cirkel och en ny på nätet.

Men kör självklart en Goodreadsutmaning, dock kraftigt reducerad till ett mål på 50 lästa böcker 2015 för att jag inte ska känna mig stressad.

Kör också två favoriter från förra året:

Mia kör sin Spänningsutmaning återigen i år och jag kan ju inte låta bli att vara med.

I år har Anna tagit över Kaosutmaningen och då den förra året var hyfsat lätt att pricka av genom att bara läsa det jag ville så känns inte denna som alltför betungande heller.

Så ser det alltså ut för mig det här året (så här långt iaf).

Kommer komma med mer specifik info om spänningsutmaningen och kaosutmaningen i separata inlägg.

4 reaktioner på ”Läsutmaningar 2015

  1. Jag har faktiskt inte heller så mycket utmaningar i år, bara ett par stycken så jag ska ha några mål men det är mest för min egen del inget som behöver bli så väldigt seriöst.

  2. Låter som riktigt bra mål! Utmaningar är ju alltid kul, så jag ska försöka hänga på Kaosutmaningen jag också i år… Annars skönt att bara läsa för läsandes skull också, och inte sätta så mycket press på det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s