En smakebit på søndag: The Great Christmas Knit Off

Söndag igen och dags för En smakebit på søndag. Konceptet är som följer: Varje söndag delar vi med oss av ett stycke från boken vi håller på att läsa just nu. Den som håller i trådarna är Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten. Där hittar du fler smakbitar. Den enda regeln som finns är att spoilers undanbedes.

Idag har vi varit och firat mormor som imorgon blir 74år ung. Känns inte alls som om julen är precis runt hörnet men jag försöker att komma in i lite stämning trots allt det gröna utomhus genom att sätta tänderna i lite juliga böcker. Denna var jag ju bara tvungen att köpa eftersom jag även tycker om att handarbeta när det finns tid och ork.

Boken jag läser just nu heter The Great Christmas Knit Off och är skriven av Alexandra Brown. Den handlar om Sybil som blivit lämnad vid altaret för ett halvår sedan och sedan dess har hennes stick-hobby blivit något av en besatthet istället. För att komma iväg från allt hemma i London ett tag så åker hon iväg till sin kompis i den lilla lantliga staden Tindledale istället.  Smakebiten är hämtad från sidan 18.

22887991

I take Rudolph into the boxroom and place him on the bookshelf next to the others. Twenty-seven tea cosies in total. Not to mention all the other shelves housing the numerous bobble hats, cardies, scarves, mittens and jumpers. My boxroom is jam-packed with knitted goods. But what can I say? I’ve had a lot of dark thoughts, and all of the feels, recently…

Och till alla er som kanske inte tittar in här på bloggen så mycket mer i år nu när helgerna drar igång: God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

Annonser

2 thoughts on “En smakebit på søndag: The Great Christmas Knit Off

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s