Tematrio – Sånt jag äntligen läser eller sånt jag verkligen borde ha läst

Dags för en ny tematrio hos Lyran  och denna gången handlar det om sk hyllvärmare.
Jag vet inte hur många år Den hemliga historien av Donna Tartt stått oläst i min bokhylla. Men nu läser jag den faktiskt! Tyvärr är den ju inte den enda som stått länge och väntat. Berätta om tre böcker ni äntligen sett till att läsa eller om tre böcker ni borde läsa!
1. The Fault in our Stars av John Green. Läste äntligen denna häromdagen, den har stått i min bokhylla i över ett år tror jag. Kommer skriva en recension eller i alla fall ett inlägg om den. Så. Himla. Bra.
2. Les Misérables av Victor Hugo. Läste äntligen detta mästerverk i vintras. Läste den under ganska lång tid och tror det var helt rätt för att njuta av den ordentligt. Rekommederas verkligen!
3. En man som heter Ove av Fredrik Backman har jag inte läst. Nu när värsta hypen har lagt sig börjar jag känna att det är hög tid att läsa den själv lite i lugn och ro. Antagligen den sista bokbloggaren i Sverige som ännu inte läst denna.

14 reaktioner på ”Tematrio – Sånt jag äntligen läser eller sånt jag verkligen borde ha läst

  1. Läste den översatta “The Fault in our Stars”, men den passade inte mig. Ove däremot, tyckte jag massor om. Så, nu får vi se om vi är varandras motsatser 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s