The Son of Neptune av Rick Riordan

11835764OBS! Har du inte läst del ett i Heroes of Olympus serien så kommer du att bli spoilad lite i denna recension!!
Percy vet inte vem han är och han befinner sig på en konstig plats där han både känner sig hemma och inte. Det enda han kommer ihåg från det förflutna är ett namn, Annabeth. Tillsammans med sina nya vänner Hazel och Frank ger han sig ut på en quest, både för att hjälpa det här nya konstiga halvblodslägret och för att försöka få tillbaka sitt minne. Sen är det den där konstiga profetian om ”de sju” som ska rädda världen från att gå under…
Det är minst lika spännande i den här andra boken i serien. Även här blir vi intruducerade för en del nya karaktärer samtidigt som de gamla också finns med mer eller mindre. Återigen bygger Riordan upp sin värld skickligt och han undviker en potentiellt mycket förvirrande utveckling till att bli det, kan inte säga så mycket mer utan att spoila upplägget. Inte heller denna gick att lägga ifrån sig och det var bara att ta upp nästa del så snart denna var utläst.
Den här boken läses, precis som del ett i serien, i min mening bäst i ett sträck. Så sätt dig på något bekvämt ställe, bunkra upp med favoritsnacks och dryck och bara njut.
Betyg 1 2 3 4 5
Språk Engelska
Originalspråk Ja
Serie The Heroes of Olympus #2
ISBN 978-0-141-33571-1

En reaktion på ”The Son of Neptune av Rick Riordan

  1. Pingback: Sammanfattning Juni 2014 | Annas Bokbord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s