Bokbloggsjerka 18-21 april

Denna vecka tar oss Annika in i TV/film världen. Jag vill också precis som hon passa på att önska alla en riktigt glad påsk.

Vilken är den mest skruvade tv-serie/film du har sett i din favoritgenre?

Det där med favoritgenre är alltid svårt, jag följer en blandning precis som med böcker. Variation är nyckeln till att det ska bli roligt att titta. Vissa serier måste jag se så snart de kommer ut, andra kanske jag väntar in och ser en hel säsong på en gång, ytterligare andra någonting emellan. Får ta de jag kommer på så här spontant som svar på denna veckas jerka.

Jag följer precis som Annika The Following och jag håller med om att den är skruvad men det är ändå något med den som gör att jag inte kan sluta titta. En annan serie jag följer som också bara blir mer och mer skruvad men på ett positivt sätt är Scandal. Något som jag inte tittar på lika mycket längre men som är väldigt skruvat på ett helt annat sätt är Family Guy som jag tycker är hysteriskt roligt.

Sen finns det ju lite gamla favoriter som är skruvade på ett helt annat sätt som Keeping Up Apperances, Fawlty Towers, Vicar of Dibley, Absolutely Fabulous, Fader Ted…

 

13 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 18-21 april

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s