Bokbloggsjerka 21-24 mars

Denna vecka ger sig Annika in i teaterns värld:

Har du sett någon pjäs eller liknande som du av en eller annan anledning tvingades att se men som du absolut inte gillade?

Om du vill får du vända på frågan för att i stället berätta om en pjäs eller liknande som alla bara MÅSTE se. 

Svaret på första frågan är för mig nej, i alla fall om man bara ser till pjäser. Har självklar sett mer och mindre bra, men ingen som jag absolut inte tyckte om. Dessutom kan jag inte påminna mig och att jag någonsin har behövts bli tvingad till att se teater.

Om man går till den andra delen med en rekommendation (håller mig fortfarande bara till teater) så är det ju svårt att göra en rakt av. Alla uppsättningar är ju unika sammansättningar och det  är ju det som avgör om det blir bra eller dåligt (inom rimliga gränser förstås). Men ska jag drista mig till en liten så kan man i min mening inte gå fel med Shakespeare. Har sett allt jag haft möjlighet till och gillat allt. Vissa uppsättningar har jag till och med sett flera gånger. Ska se Rickard III om några veckor i Stockholm, hoppas på att kunna fortsätta säga att Shakespeare är ett säkert kort även i framtiden.

Måste göra ett litet hedersomnämnande till Cirkus Cirkör under eller liknande. Såg Knitting Peace härom veckan och det var det mest fantastiska jag sett. Har ni möjlighet att se denna nu när den är på turné, missa den inte.

4 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 21-24 mars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s