Bokrean

Har precis som de flesta andra kollat igenom utbudet till årets bokrea. Dåligt engelskt utbud över lag som vanligt, utom på Bokus där de hade ett skapligt gäng. Tyckte annars inte att de böcker jag var intresserade av på svenska var så speciellt billiga, tyvärr. Sen undrar jag om det bara är jag som tycker att Adlibris nya design suger (inte så ny jag vet men har bara sökt enskilt specifikt innan sen den kom)? Känns inte som att den är gjord för att man ska kolla runt och upptäcka nya saker.

Har i alla fall lagt in en liten beställning, blir kanske något mer när jag funderat klart.

8 reaktioner på ”Bokrean

  1. Håller med. Gillar inte alls adlibris sida, bara att hitta böcker på engelska känns omöjligt, eller? Engelska böcker på bokrean är oxå extremt liten! 😦

    • Ja det är ju stört omöjligt om man inte letar efter en specifik titel, vet inte om de vill lägga ned försäljningen av engelskspråkiga böcker eller vad det är frågan om. Hittade bara engelskt på Bokus, men de hade som sagt en hel del, många roliga böcker jag kan tänka mig och testa för 19kr. (obs jag är inte kopplad till de på något vis annat än som kund :))

  2. Håller med om Adlibris nya design. Fast jag blir lite mer förbannad på att du inte längre kan välja utlämningsställe själv, eftersom det ställe som datorn tycker ligger närmast mig är några kilometer bort med dåliga bussförbindelser. Inte kul att behöva åka hur mycket ur vägen som helst :/

    • Oj då, det har jag inte tänkt på, kanske för att den valt rätt av sig själv. Plus att jag mer och mer gått ifrån dem känner jag, de var mina favoriter men jag vill inte känna mig dum för att jag inte hittar det jag söker på en webbsida. Dessutom är de inte lika konkurrenskraftiga prismässigt längre tycker jag.

  3. Adlibris blir jag inte klok på. Höll på att bli tokig när jag tittade runt idag. Slutade med att jag blev så irriterad och gick vidare till en annan sida istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s