Bokbloggsjerka 7-10 februari

Efter att ha missat förra veckans jerka (som jag egentligen inte hade något bra svar på) är det dags för en ny. Denna vecka frågar Annika:

Hur håller du reda på alla böcker som du har läst? Förlitar du dig helt på din blogg eller har du en backup plan att dela med dig av?

De flesta böcker jag läser finns på bloggen, siktar alltid på 100% men där jag verkligen har allt är mitt Goodreadskonto. Har också investerat i Book Colloctor men som Annika själv är inne på, det tar tid och energi att fixa i ordning med allt. Borde kanske egentligen ha någon form ac papperskopia också…

17 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 7-10 februari

  1. Det tog sin tid med Book Collector men hoppas slipper man göra om det, sen tog det grymt mycket tid när jag skrev upp mina olästa och lästa böcker på sina flikar på bloggen men nu är läget under kontroll.

  2. Jag är hopplös på att komma ihåg vad jag läst. Händer ofta att jag köper en ny bok och efter några kapitel inser jag att jag redan läst den… Jag behöver hjälp för minnet. Jag kör excel, funderar på Book Collector och numer recenserar jag alla böcker jag läser på min blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s