En vinterenkät

Hittade denna hos Caroline.
Senaste bokköp: Oj, har köpt en del böcker till andra just med jul i antågande osv. Senaste jag köpte till mig själv var Christmas at Tiffany´s av Karen Swan och Christmas at Cold Comfort Farm av Stella Gibbons som slank med i en julklappsbeställning. 
Senaste bibblolånen: Dålig på att gå till bibblan men sist var det Maktspelerskan – drottning Kristinas revolt av Erik Pettersson. 
Senaste utlästa boken: The Last Olympian av Rick Riordan, avslutande delen om Percy Jackson and the olympians.
Favorittidning: Läser nästan bara Skriva och Handarbete & Pyssel så de två 🙂
Plats där jag helst läser: Sängen eller soffan just nu. 
Så sorterar jag min bokhylla: Just nu huller om buller men annars något slags system baserat på genre och sedan i bokstavsordning på författarens efternamn.
En bok som jag minns att jag läste när jag var liten: Nussekudden av Arne Norlin och Håkan Jaensson. Älskade denna när jag var liten, så till den grad att jag har smeknamn baserat på denna 🙂
Vilken bok i min bokhylla har jag ägt längst: Svår fråga, de jag ägt allra längst bor fortfarande hos mina föräldrar. Så kanske en Sherlock Holmes samlade verk av Arthur Conan Doyle.
Vad ser jag mest fram emot att läsa i vinter: Har en hel hög olästa Jo Nesbø böcker som känns ganska lockande för tillfället.

3 reaktioner på ”En vinterenkät

  1. Jag har kommit ungefär halvvägs. Sträckläste första halvan, jätte bra verkligen. Annat måsteläsande har kommit emellan annars skulle jag ha slukat den hela på en gång. Rekommenderar den verkligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s