Bokbloggsjerka 8-11 november

Dags för bokbloggsjerka igen. Denna vecka undrar Annika:
Vad önskar du dig mest av allt just nu som är relaterat till böckernas värld?
Man kan ju aldrig ha för mycket lästid, tiden fram till jul nu brukar det bli mindre och mindre när man har annat att göra för att sedan ge mycket lästid när julen väl är här.
Men det var inte det jag skulle svara idag utan det jag behöver som är bokrelaterat är en bokhylla. Ja eller egentligen flera, jag har en tredelad sak som fungerar som rumsavdelare som skulle behövas bytas ut mot en snyggare, mindre temporär lösning och som helst ökar utrymmet i densamma. Sedan skulle jag behöva en till, finns faktiskt plats uträknad för den så det är mest inhandlandet, hemtransporterandet och monterandet som är ”problemet” där.

17 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 8-11 november

  1. Jag har bokhyllor, men inte hyllplan, så alla böcker ligger i staplar huller om buller. Inte snyggt. Så det önskar jag mig i så fall. 🙂

  2. Bokhyllor behöver jag med. Snart behöver jag nog börja löpa bokhyllor att ha i sovrummet för att få plats 🙂 Och ja mer lästid säger jag inte nej till.

  3. Jag får inte plats med fler bokhyllor och jag får inte heller plats med fler böcker i de bokhyllor jag har. Man tycker att det borde finnas en lösning. Och helst en som inte innefattar att böcker bortskänkes 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s