Midnight in Austenland av Shannon Hale

I denna uppföljare till Austenland får vi träffa Charlotte som är en driftig kvinna när det gäller affärer men som blivit lämnad av sin man för en yngre modell som till råga på allt heter Justice (älskar den detaljen). Efter att ha blivit ihoptussad på en drös mer eller mindre (miss)lyckade blind dates av bekanta bestämmer hon sig att semester är det hon behöver och kommer på så vis till Pembrook Park. Där visar det sig att allt inte är riktigt som det ska och verkligheten tränger sig allt mer in i den fantasivärld dom där ska råda.
Vi får åter träffa vissa karaktärer från första boken, och vissa referenser görs. Samtidigt är det mycket nytt och man behöver verkligen inte ha läst den första för att kunna ge sig på denna.
Även om de får samma betyg så gillade jag nästan denna bättre än föregångaren. Berättelsen var mindre förutsägbar och jag gillade mysterievinkeln. Den tjockare boken nyttjades på ett bra sätt och inte ett ord kändes överflödigt. Hoppas det kommer fler böcker om Pembrook Park.
Betyg: 3/5
Böcker jag läst tidigare av samma författare: Austenland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s